Om CHSP

 

CHSP arbejder for, at sundhedsvidenskabelige forskningsresultater hurtigere bliver anvendt ved behandling af patienter.

 

Det gør vi ved at fremme samarbejdet mellem topforskning, klinisk praksis og uddannelse inden for sundhed og medicin til gavn for patienter og samfund.

Et translationelt samarbejde og et partnerskab

Copenhagen Health Science Partners (CHSP) er et partnerskab mellem Københavns Universitet og Region Hovedstaden for klinisk og translationel sundhedsforskning, uddannelse og innovation.

Med et fælles strategisk fokus på offentlige sundhedstiltag fremmer og understøtter vi udvalgte områder for at skabe kvalitet og sammenhæng i sundhedsvæsnet.

Når forskningen og den kliniske hverdag rykker tættere sammen, medfører det et betydeligt løft af hospitalerne.

Universitetsforskere og kliniske forskere kan bruge CHSP til at lære af hinanden og udvikle nye idéer. Det betyder både hurtigere implementering af videnskabelige resultater og bedre behandling af patienterne.

Region Hovedstaden varetager en lang række sundhedsydelser til 1,7 millioner borgere og betjener i gennemsnit 13.000 patienter på hospitaler og klinikker hver dag.

Sideløbende arbejder mere end 4.000 videnskabsfolk med innovativ forskning på Københavns Universitet og på hospitalerne.

Dekan Björn Gustafsson fortæller om CHSP efter Call 2018, hvor han var formand for det internationale bedømmelsespanel.

Hjalte Aaberg, Sophie Hæstorp Andersen, Henrik Wegener, Kristian Helin og Jeanne Duus Johansen fortæller om CHSP og deres forventerninger til samarbejdet.

CHSP organisering

Begynd at skrive og tryk enter for at søge